Golfbloggen

Friskvårdsbidraget kan läggas på
golf

Arbetsgivare kan välja att ge sina anställda friskvårdsbidrag upp till 5000 kronor per år, och det är en hel del arbetsplatser som använder sig av denna möjlighet. Enligt tidigare regler har det bara varit tillåtet med enklare sporter, där golf inte ingått. I år har Högsta domstolen ändrat reglerna för detta. Så nu är det äntligen möjligt för arbetsgivaren att även subventionera det som tidigare kallades dyrare sporter, bland annat golf. Det är dock viktigt att undersöka med sin arbetsgivare vad de tillåter och inte.

(mer…)

Läs mer

Så kan du bli en vinnare genom att
spela på golf

Om du kan mycket om golf kan betting vara ett sätt att tjäna pengar. Det är en ganska stor sport när det gäller betting och för att bli framgångsrik gäller ungefär samma saker som inom det flesta sporter som det spelas på. Betting handlar om kunskap om sporten i fråga och om hur odds fungerar. En sak som är lite speciell med just golf är att väderförhållanden kan avgöra en tävling och att tävlingarna ofta pågår under flera dagar. I den här texten kommer vi att tipsa om några strategier som kan hjälpa dig att gå med plus i långa loppet.

(mer…)

Läs mer

Upplev Sveriges 10 bästa golfbanor

Vinter är en utmärkt tid för att planera din nästa golfresa. Sverige har många vackra golfbanor och har du tur så kanske du till och med bor nära någon av dessa. Varje år utses landets bästa banor av Svensk golf. Sammanlagt har vi nästan 450 olika golfbanor att välja mellan, i texten nedan presenteras några av de som anses vara de bästa. Resultatet baseras bland annat på hur välskötta banorna är, svårighetsgrad och hur vackra omgivningarna är. Banorna passar både för nybörjare och för mer inbitna golfare.

(mer…)

Läs mer

Nu kan du se mer än 1500
livetimmar av världens bästa golf

Äntligen en kanal som bara visar golf! Om du brinner för sporten så är det här ett måste. Nu kan du hemifrån följa allt och alla som är av värde. Timme efter timme med golftävlingar, intervjuer, speltaktik och analyser. Genom att abonnera på C More Golf har du tillgång till 1500 timmar golf. Allt från livesändning från The PGA TOUR, världens bästa golfturnering, till andra turneringar som PGA TOUR of Champions, PGA TOUR Latin America, PGA TOUR Canada, PGA TOUR China, The Players Championship, Presidents Cup samt web.com som är en underturnering för kommande stjärnor. Som om det inte vore nog så ingår även sändningar från Featured Holes och Featured Groups. I den svenska studion får du följa med och analysera spel, resultat och annat golfrelaterat. Kanalen ger lika mycket glädje som att slå ett hole-in-one!

(mer…)

Läs mer