Golfbloggen

Nu är golfmotorcykeln här!

Golf; en av människans bästa fritidsaktiviteter. Det finns inget mer avkopplande än att ta på sig golfskorna, slänga in klubborna i bagaget och sedan bara vara i naturen. Man blir ett med klubban. Eftersom alla banor i golf kan se annorlunda ut är det ibland lite väl vågat att tänka sig att man ska gå hela rundan. Har man tid och god fysik så kan man absolut gå runt hela, annars kan golfbil vara ett klokt val. Eller varför inte en golfmotorcykel?

Ett modernt och flexibelt fordon på banan

Att köra golfbil är både omodernt och mesigt anser vissa i branschen. De menar att man ska byta ut den långsamma, lilla bilen mot en motorcykel istället som är specialanpassad för de som spelar golf. Det här varianten, som är framtagen av en minst sagt händig man, är som en trehjuling där man grenslar över sin golfbag. Det ser ut som att man helt enkelt rider fram på golfbanan på sin golfbag. Otroligt smidigt då man slipper att dra bagen efter sig, och man slipper även att lasta in klubborna i golfbilen efter varje slag. Designen är svensk och den väntar få stort genomslag internationellt.

Om man ändå är en traditionell golfare

Det finns många fantastiska modeller på golfbilar. Man kan söka i en evighet för att finna den som passar en absolut bäst. De kan ha olika fördelar och nackdelar, därför gör man bäst i att undersöka vanliga leverantörer på marknaden innan man skaffar sig en egen golfbil. Dock är det vanligare att man hyr en sådan bil direkt av golfklubben.

En golfmotorcykel finns det dock bara en variant av. Den här första modellen är framtagen för att passa de flesta golfare. Även om man är stor och ståtligt så är den här designen skapad för att hålla för alla. Självklart finns det en maxvikt som man kan konsultera med leverantörerna.

En ny utmanare till golfbilar

Golf är en klassisk sport som sett mer eller mindre likadan ut sedan den uppfanns. Nu är det dock dags för förändring tycker en viss spelare och entusiast från Sverige som sett till att det ska bli ännu enklare än förr att ta sig mellan hålen, nämligen en golfmotorcykel. Det här kan komma att revolutionera hela golf världen. Tänk dig att inte längre behöva gå mellan hålen utan istället kan fälla ut golfbagen till en liten hoj och glida iväg över gräset snabbt och lätt.

Golfbilar på rad