Åstorp är beläget i nordvästra Skåne och ligger i nära anslutning till E4:an vilket underlättar för besökare att hitta dit. Med närheten till vacker natur och ett rikt utbud på kultur finns det mycket att uppleva under en visit i Åstorp. Årligen hålls det även flera spännande evenemang i staden.

Naturupplevelser i Åstorp

I närheten av Åstorp finns det ett tjugotal olika golfbanor vilket gör det till ett passande ställe att besöka för den golfintresserade. Bland annat hittar man Vasatorps GK, Perstorps Golfklubb, Ängelholms Golfklubb och Ljungbyheds Golfklubb i närheten vilka erbjuder mycket fina möjligheter för en riktig golfupplevelse. Vill man ha någonstans att bo under sin vistelse i Åstorp finns det goda campingmöjligheter på bland annat Kvidinge Campingplats som är vackert beläget nära Kvidinge friluftsbad.

Inte bara golf i Åstorp

Även om det finns gott om golfbanor runt Åstorp finns det även mycket annat att sysselsätta sig med. Gillar man att bada är ett besök sommartid på friluftsbadet att rekommendera. På hösten tas gatorna över av Åstorps stora kulturkalas som erbjuder massor av olika roliga upplevelser för besökarna att prova på.

Åstorp som sommarstad

Ett besök i Åstorp under sommaren är perfekt för den golfintresserade eller naturintresserade familjen. Här finns verkligen något för alla att göra, vare sig det handlar om att spela golf, bada eller ta en lång promenad längs någon av vandringslederna. En populär sträcka att vandra på är Skåneleden, där man kan gå från ”ås till ås”, i den vackra naturen.