Bromölla samhälle är ett typiskt mindre skånskt brukssamhälle. Orten har växlande natur och gränsar till orterna Kristianstad, Sölvesborg och Olofström. Den kända Ivösjön erbjuder fint bad och fiske. I kommunen finns ett stort utbud av olika former av naturupplevelser såsom vandring och camping. Den som vill besöka vackra kyrkor har en god chans till det i dessa trakter .

Gör ett besök i Bromölla

Bromölla kommun kan erbjuda ett stort utbud av aktiviteter. Vare sig du söker underhållning, spänning, avkoppling, kreativitet eller kultur så kan du hitta det här. Du har otaliga möjligheter att vandra i skog och mark i den sköna naturen. Här hittar du bland annat några av Skånes bästa vandrings- och cykelleder. Är du intresserad av film, måste du besöka Bromöllas fantastiska och anrika biograf Filmpalatset, som invigdes 1955. Det finns få biografer som kan erbjuda så sköna breda säten och möjlighet för besökaren att sträcka ut benen helt och hållet.

Golf i Bromölla

Bromölla är ett bra samhälle att utgå från om du vill spela golf. I kommunerna som angränsar till Bromölla, till exempel Sölvesborg och Kristianstad ess omedelbara närhet kan du hitta fina banor med olika miljöer, utbud och storlekar. Du har aldrig långt till en golfbana om du har valt att utgå från Bromölla.

Lugn och skön miljö i Bromölla

Om du som golfare söker efter en lugn och skön miljö, är Bromölla ett utmärkt val. I hela kommunen finns många övernattningsmöjligheter och god mat för alla smaker. Många golfbanor ligger på ett kort avstånd från Bromölla. Denna lilla ort ligger bra till geografiskt, mellan hav och sjö, på gränsen till Blekinge. Det gör att Bromölla kan bjuda på många variationsrika naturupplevelser.