Hässlegårdens GK är en trevlig golfanläggning i Hässleholm i Skåne. Banan är en lummig park-, och skogsbana som passar dig som tycker om att vara ute i naturen men samtidigt nära staden. Varje bana har fått en speciell prägel och den roliga Hässlegårdens GK fastnar därför enkelt i ditt minne.

Lummigt nära centrum

Endast ett stenkast från Hässleholms centrum hittar du golfbanan Hässlegårdens GK. Inbäddad i lummiga omgivningar med en del vatten brukar banan vanligtvis hållas öppen från 31 mars till 31 oktober. Naturligtvis kan öppettiderna variera beroende på vädret. Kan du inte hålla dig under vintern har Hässlegården också en vinterbana på 9-hål. Den vanliga banan öppnar när våren återvänder och alla som har grönt kort är välkomna att spela för en avgift.

Boende på hotell

Till Hässleborgs GK är alla välkomna. Golfklubben erbjuder också övernattningsmöjligheter i samband med olika hotell i närheten. Det gör att du kan få en helhetsupplevelse och även de eventuella familjemedlemmar som inte är golfbitna ändå kan följa med på en del av resan. Paketerbjudanden finns i olika prisklasser. Golfklubben har en egen krog som dagligen serverar god och vällagad mat. Krogen har även fullständiga rättigheter. Om du vill se dig själv när du slår och finslipa din teknik kan du boka in dig till klubbens golfsimulator. Verkligen en rolig idé som kanske också kan sporra icke-golfbitna att börja träna.

En helhetsupplevelse för hela familjen

Tack vare Hässleborgs GKs samarbete med exempelvis hotell i närheten kan du och dina vänner eller familj få en helhetsupplevelse som sträcker sig utanför golfbanan. Priserna är låga både gällande mat på klubben och avgift för spel vilket ger chans till fler att prova på. Klubben anordnar också kurser för den som inte testat golf innan. Visste du att det går att börja spela redan som 5-åring?