Den vackra orten Höganäs i Skåne är från början ett fiskeläge och en gruvstad. Idag bryts varken kol eller leror här men fortfarande är keramik från orten välkänt. Höganäs GK är en fin bana där du som gäst är välkommen att lösa greenfee om du har ett grönt kort. Den långa banan har 18 hål och den kortare nio hål.

Använd ditt friskvårdsbidrag

Sedan årsskiftet 2018 ger också golf så kallat friskvårdsbidrag. På Höganäs GK kan du använda detta bidrag till spel på driving rangen, golfkurser och vanligt spel på banorna. Klubben erbjuder dessutom dig som ännu inte har egna klubbor att låna dessa. På så sätt kan du komma igång och prova på sporten innan du själv eventuellt investerar egen utrustning. För yngre golfaspiranter finns möjlighet att delta exempelvis det som kallas för Sommarlovsgolfen och klubben anordnar särskilt träning för juniorer.

En bana för hela familjen

Höganäs är en gemytlig klubb där alla ska känna sig välkomna. Därför tillhandahåller de bland annat tjänsten ”Faddergolf” dit du som nybörjare kan söka för att dels komma in i gemenskapen. Dels får du de förutsättningarna som krävs för att kunna sänka ditt handicap och bli en bättre spelare. Alla medlemmar är välkomna att vara med.

Helt inriktad på golf

Klubben i Höganäs är helt inriktad på golf och saknar därmed en restaurang. Det betyder inte att du måste gå hungrig på banan. Klubben samarbetar med Höganäs Hamnkrog där du kan äta god och vällagad husmanskost. Krogen ligger nere i småbåtshamnen och förutom att vara lunchrestaurang kan de också anordna konferenser, fester och bröllopsevenemang. Varför inte kombinera en jobbkonferens med en tur på golfbanan?