Sveriges sydligaste storstad bjuder på härliga golfupplevelser för både proffs och amatörer. Staden är ett givet resmål för den golfintresserade men bjuder även på mycket annat i form av restauranger, sevärdheter och shopping. Du som golfintresserad kan med gott samvete ta med familjen för en skön weekend full av golf, matupplevelser och nya intryck. Läs inlägget för att få veta mer.

Soliga Malmö bjuder mer än bara golf

I Malmö finns det kanske viktigaste för bra golf: det sköna, skånska klimatet. Soliga dagar på greenen skapar minnen att ta med sig långt efteråt. Istället för att åka ned till kontinenten på golfresa rekommenderar vi att prova en härlig runda i södra Sverige. Bila, ta tåget eller flyg. Det är lika enkelt som bekvämt att ta sig till Malmö. På våren är klimatet milt och sommaren kan bjuda på riktiga värmetoppar – glöm inte kepsen!

Inomhusgolf i Malmö

Även om solen ofta skiner i Malmö, finns det naturligtvis regniga dagar. I Malmö Golfhall finns inomhusgolf för dagarna när du, trots dåligt väder, drömmer om ett par fina svingar. Här kan du golfa med proffsiga tränare, prova att golfa i simulator eller bara slå en stund. Malmöborna har förstått charmen med inomhusgolf, och det är inte svårt att förstå varför. Med golfbana under tak är det ju möjligt att golfa ännu oftare!

Golfa i sköna Malmö

Det sköna skånska klimatet, upplevelser, shopping och trevliga restauranger – och en hall för inomhusgolf. Ja, Malmö är verkligen en stad som passar varje golfare. Dessutom är det enkelt att ta sig hit. Passa dessutom på att unna dig ett besök på någon av stadens grymma golfbutiker för att uppdatera golfbagen inför rundan. Efter en heldag i solen kan du svalka av dig på någon av Malmös barer.