Visste du att Skandinaviens ledande golfklubb ligger i Örkelljunga? Örkelljunga i soliga Skåne, med sitt sköna klimat som är utmärkt för golf, bjuder på golf i internationell toppklass på en av kontinentens bästa banor. Vi guidar dig till skräddarsytt boende alldeles intill banan för en lyxig golfsemester på allra högsta nivå, omgiven av lummig grönska och klara vattendrag.

Bo på golfbanan i Örkelljunga

Vackra Örkelljunga är en plats värd att stanna på, om inte annat för golfen. Gör som proffsen och njut av den skånska naturen, slappna av långt från arbetsdagens stress och ägna dig helhjärtat åt sporten under ett par dagar. Det enklaste och mest behagliga sättet är naturligtvis att bo på golfbanan, i Woodland Country Clubs exklusiva hus precis vid första tee. Golfbilen får du parkera intill huset. Enklare kan det knappast bli, allt för att du ska kunna fokusera på att vässa dina golfkunskaper och njuta av en aktiv semester.

Naturupplevelser med känsla

En bra bit från storstadens buller verkar ett lantligt lugn vila över Örkelljunga, perfekt för den erfarne golfaren med siktet inställt på att ägna sig helhjärtat åt sporten. I Örkelljunga omges golfbanan av den lummigt gröna skogen och mossan täcker kullarna utanför. Det är närmast magiskt att vakna och se daggen ligga på greenen. Andas in den friska morgonluften och slå dagens första slag!

Drömgolf på internationell nivå

Doldisen Örkelljunga bjuder på golf av internationell toppklass i avslappnande miljö som skärper sinnena. Proffsens favoritbana heter Woodlands Country Club och är utmejslad till perfektion, så att du ska få en oförglömlig upplevelse. Bo bekvämt precis intill första tee, parkera golfbilen vid det skräddarsydda, lyxiga boendet och ägna all tid åt golfen med ett av landets vackraste naturområden runt hörnet.