Till invånarantalet är Perstorp, Skånes minsta kommun och ligger i mitten av norra Skåne. Perstorp är väl mest känd för den så kallade Perstorp-Plattan” eller ”Pergogolvet men även ättikan som tillverkades av Wilhelm Wendt i kemiföretaget, Perstorp AB. Det finns en enorm historia som sträcker sig tillbaka till år 1881 och som innefattar allt från golv till biljardbollar. Idag arbetar företaget med ökat fokus på hållbarhet. Perstorps kommun har dessutom en fantastisk golfbana.

Golf på din egen nivå

Oavsett om du har golfat länge eller precis upptäckt sportens charm bjuder Perstorp på något för dig. Tack vare det välkända handicapsystemet, golfar man som bekant på sin egen nivå. Alla kan gå en golfrunda tillsammans oavsett förkunskaper. Till Perstorps golfklubb kommer därför golfare på olika nivåer för att njuta av en skön runda, vässa kunskaperna eller bara umgås en stund. En härlig kravlöshet vilar över banan och gör den idealisk för golfare som, utöver att ägna sig åt sporten, vill hinna njuta av allt runtomkring.

Kvalitet före kvantitet

Många har nog missat en av Skånes mest fantastiska golfbanor. Banan får skyhöga recensioner och är full av återkommande gäster. De noggrant uttänkta hålen gör att golfare från hela södra Sverige gärna provar banan. Banan är inte den längsta, men den erbjuder ändå en högklassig upplevelse. Strävan efter kvalitet smittar naturligtvis även av sig på maten, och restaurangen har en familjär utstrålning och bjuder in till god mat samt avslappning.

Golf och historia

I Perstorp finns golf för alla smaker, oavsett nivå och förkunskaper. Njut av umgänget på den anrika och charmiga banan och unna dig lätt avslappning i klubbhuset. Perstorp är inte bara ett resmål för golfare som vill ha tid att njuta av allt runtomkring sporten, utan även för den som vill uppleva en underbar tusenårig historia. Vad sägs om en tur till ”Plastens hus” där man hittar många saker man genom åren haft i sin ägo.