I Sjöbo finns allt inom räckhåll, underbart vacker natur med skogar och vattendrag för den som längtar efter lugnet och kanske den där riktigt långa promenaden. Här finns även möjlighet till matupplevelser utöver det vanliga och självklart finns det en golfbana för den som helst vill ta sin promenad på banan istället för i naturen. Oavsett intresse så finns valmöjligheterna.

Golf i Sjöbo

Är du en riktig golfentusiast? Grattis, då har Sjöbo mycket att erbjuda dig! Det finns 69 golfklubbar i närheten av Sjöbo. Alla med sin unika vackra natur, personliga utformning och kontraster. Här erbjuds det ett urval av banor och du kommer med säkerhet att hitta din favoritbana. Efter besöker här så vet du var du vill tillbringa din lediga tid nästa gång du ska resa iväg för vila och golf.

När du behöver avkoppling

Detta är det perfekta resmålet när du vill njuta med familjen och bara ta dagen som den kommer. Tänk att vakna i denna miljön, ta en golfrunda och sen gå och ta en fika på en charmig gårdsbutik. Här finns historiska platser och museer att besöka. Skapa minnen och vila upp dig här.

Golf och avkoppling

När du funderar på golf och semester så kan det vara Sjöbo som är svaret. Här kan du njuta av lugnet och när du vill så tar du dig en golfrunda. När du och din familj kommer hit så kommer ni att känna lugnet och slippa vardagens bestyr. Här finns allt från trevliga golfbanor till fina resmål och härliga utflyktsmål. När fikasuget sätter in så finns det mysiga caféer att besöka i trevliga gårdsbutiker. Det är här du finner ro och harmoni.