Om du vill besöka den lilla kommunen med genuin känsla av skånsk landsbygd, måste du besöka Svalöv. Huvudorten Svalöv har en genuin känsla av gästfrihet, både för nyinflyttade och för turister. Vill du bli riktigt vänligt bemött – åk till Svalöv! Som turist blir du välkomnad, vilket boende du än väljer.

Turisten i Svalöv

Om du kommer till Svalövs kommun, finns det mycket för dig att se som turist. Speciellt om du är intresserad av att vistas i naturen. Du kan besöka Söderåsen, där det finns skånsk vildmark och aktiviteter du kanske inte provat tidigare. Är du en lugnare person kan du bara njuta av den rogivande miljön. I Svalöv kan du hitta trevliga ställen att äta på. Vill du övernatta finns det valmöjligheter.

Golfaren i Svalöv

I Svalövs omgivningar finns många golfbanor och klubbar att välja mellan, och även om du måste bege dig lite utanför kommunen finns allt en golfspelare behöver på mycket betryggande avstånd. Svalövsborna själva har tidigare haft en lång tradition av golf och hjälper dig gärna att hitta den rätta golfbanan för just dig.

Svalöv för dig som gillar natur

Svalöv har en specialitet – naturen. Om du vill komma i nära kontakt med den skånska naturen, är detta precis det rätta stället för dig. Just i Svalöv kan du till exempel hitta en utslocknad vulkan. Då får du dessutom en trevlig vandring på köpet. Utsikten därifrån är oslagbar. Om du vill vara i Svalöv mer än en dag, kan du välja boende mellan allt från slott till koja.