Vellinge kommun ligger i Stormalmö i Öresundsregionen. Därför är det nära till till både andra Skånska delar och till kontinenten. Vill du ta dig till Köpenhamn, Malmö eller Lund, tar det en inte ens en halvtimme till något av det. Vill du utanför landet kommer du lika snabbt till förbindelse som tar dig till Tyskland eller Polen.

Vad Vellinge har att erbjuda

I Vellinge, som är en ung kommun, har befolkningen ökat sedan kommunen bildades 1974. Invånarna på orten har det bra på alla sätt, och har fått goda omdömen i olika undersökningar utifrån service för sina invånare. Om du kommer till Vellinge som turist har du goda möjligheter att leva ett skönt stadsliv med allt dess utbud. Shopparen kan besöka i både moderna affärscentra och mysiga gårdsbutiker. I Vellinge kan du både bada i havet och vistas i naturen.

Golf i Vellinge

I bara Vellinge kommun kan du välja mellan fem olika, lika populära golfbanor med skiftande miljö. Vintrarna i Vellinge är mycket milda, vilket är toppen för alla som spelar golf. Vill du röra på dig lite, ligger det ännu fler mycket fina golfbanor i angränsande kommuner men i omedelbar närhet.

Våga välja Vellinge

Den nya fräscha kommunen Vellinge är ett mycket bra val för den som är intresserad av att spela golf. Utbudet av banor är stort i själva kommunen och i närområdet. Det finns stor frihet att välja precis vilket boende du önskar. Behöver du en paus från spelandet kan du mycket enkelt hitta annan förströelse i tätorten eller i landsbygden som ligger bakom knuten.