Golfbloggen

Så kan du bli en vinnare genom att
spela på golf

Om du kan mycket om golf kan betting vara ett sätt att tjäna pengar. Det är en ganska stor sport när det gäller betting och för att bli framgångsrik gäller ungefär samma saker som inom det flesta sporter som det spelas på. Betting handlar om kunskap om sporten i fråga och om hur odds fungerar. En sak som är lite speciell med just golf är att väderförhållanden kan avgöra en tävling och att tävlingarna ofta pågår under flera dagar. I den här texten kommer vi att tipsa om några strategier som kan hjälpa dig att gå med plus i långa loppet.

Lär dig att jämföra bonusar

Det är ofta mycket små marginaler som avgör inom betting, om du kan skaffa dig en fördel genom att hitta en bra bonus ska du ta till vara på det tillfället. Hämta en odds bonus hos Gamble Deals och börja betta på en gång. Se bara till att läsa de finstilta villkoren som gäller för din bonus och jämför helst bonusar hos olika spelbolag innan du bestämmer dig för vilken du ska göra anspråk på. I samband med de stora golftävlingarna finns det ibland bonusar som gäller exklusivt för golf.

För att kunna utnyttja bonusar så effektivt som möjligt är det en bra ide att ha konton på flera bettingsidor. Då kan man helt enkelt välja att spela där man för tillfället får den bästa bonusen. Den vanligaste formen av bonus är insättningsbonusen. En sådan innebär att du får extra pengar att spela för. Hur mycket beror på hur mycket du själv sätter in på ditt spelkonto. Observera att bonusar finns för att locka nya spelare till den spelsida som erbjuder bonusen, de är inte utformade för att spelare ska tjäna pengar på casinots bekostnad. Vissa bonusar har villkor som man riskerar att förlora på, trots att det ser bra ut vid en första anblick.

Betting är ett extra spänningsmoment

Skaffa dig ett kunskapsövertag

Vill man bli en vinnande spelare inom betting behöver man lägga mycket tid på att läsa på om sin sport. Att bara se till golfspelares formkurva och ranking räcker inte utan man ska helst ha en känsla för i vilka tävlingar en viss spelare, historiskt sett, ofta presterat bra respektive mindre bra resultat. Statistik ljuger inte och är en bra informationskälla. Är man själv en spelare som tävlar på lite högre nivå kan man ha viss nytta av det vid betting. För proffsen är det dock förbjudet att betta, detta för att motverka ”läggmatcher”.

Som spelare tävlar man mot spelbolagens oddssättare och man använder sin kunskap och erfarenhet för att hitta odds som ger bra chans till utdelning i relation till den risk man tar. Ett sätt att skaffa sig ett litet övertag kan vara att begränsa sitt spelande till golfprofiler som man kan mycket om. Ibland kan man betta på vilken spelare, från ett visst land, som man tror kommer att placera sig bäst i en tävling. Kan du mycket om just svenska elitgolfare så är det en mycket trevlig och potentiellt inkomstbringande spelform. Spela alltså bara när du har fakta som ligger till grund för din beslut och undvik att betta med hjärtat.

Välj rätt odds

Om man spelar oftare än bara några enstaka gånger är det i regel bra att satsa på spelobjekt som inte har jättelåga odds. Låga odds innebär att du har stor chans att vinna men det är inte samma sak som att de innebär att du har stor chans att gå med plus i långa loppet. Om du vill tjäna pengar visar erfarenheten att det är mer lönsamt att förlora några gånger för att sedan pricka in en högoddsare än att alltid spela på favorittippade golfare. Ett odds kan alltså vara väldigt bra även om det är mycket liten chans att det slår in. Vissa spelbolag är bättre än andra är det gäller odds på golf. Använd jämförelseverktyg online och bilda dig en uppfattning om var du hittar bäst odds.

Kunskap och bonusar

En bra bonus är en bra början för dig som vill satsa pengar på att betta på golf. Att oddset är bra är givetvis också viktigt men det är genom ha goda kunskaper som man i förväg kan skilja bra odds från dåliga. Det är med andra ord viktigt att du läser in dig på de spelare och tävlingar som du bettar på. För hitta en bra bonus är det ett måste att läsa, förstå och kunna jämföra bonusvillkor. Det finns bonusar som ser bättre ut än de är och andra som faktiskt kan ge dig ett litet övertag. Registrera ett konto på flera spelbolag och välj bäst odds och bonusar.

Bra golfspelare kan göra dig till vinnare